VIDEO Concertul-rugăciune susţinut de Andrea Bocelli de Paşti la Domul din Milano a stabilit un nou record pe YouTube

Postat la 16 aprilie 2020 201 afişări

VIDEO Concertul-rugăciune susţinut de Andrea Bocelli de Paşti la Domul din Milano a stabilit un nou record pe YouTube

Concertul-rugăciune susţinut de tenorul italian Andrea Bocelli în prima zi a Paştelui catolic a stabilit un nou record pe YouTube. Recitalul, care a avut loc la Domul din Milano, a devenit cel mai vizionat concert de muzică clasică pe YouTube.

Tenorul italian Andrea Bocelli a concertat live în Domul din Milano, duminică seară, în prima zi a Paştelui catolic, iar evenimentul a stabilit un nou record pe platfoma online YouTube.

În "minutul de aur", recitalul a fost urmărit de peste 2,8 milioane de fani, cea mai mare audienţă pentru un concert de muzică clasică, au anunţat reprezentanţii YouTube, citaţi de Reuters.

Concertul "Bocelli: Music for Hope", despre care tenorul a spus că este o rugăciune şi care a fost difuzat la nivel global pe contul său, a fost vizualizat de peste 28 de milioane de ori în primele 24 de ore, ajungând în prezent la 36,3 milioane de vizualizări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
youtube,
andrea bocelli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.