VIDEO: Cea mai nouă provocare de pe TikTok. Snoop Dogg: Omoară mai mulţi oameni decât Covid-ul

Postat la 23 august 2021 309 afişări

VIDEO: Cea mai nouă provocare de pe TikTok. Snoop Dogg: Omoară mai mulţi oameni decât Covid-ul

TikTok a venit cu o nouă provocare: urcarea pe lăzile de lapte.Mulţi tiktokeri au căzut în încercarea de a urca toate treptele din lăzi. Snoop Dogg şi-a spus părerea despre „Milk Crate Challenge”. O nouă provocare lansată pe TikTok s-a lăsat cu multe răni.

Pe 14 august, Kenneth Waddell a postat un live pe Facebook-ul său. În imagini apărea un bărbat care încerca să urce câteva scări făcute din lăzi de lapte. Cât ai clipi, provocarea a primut nume şi a devenit virală. „Milk Crate Challenge” se numeşte.

Provocarea a stârnit multe reacţii în social-media. Snoop Dogg spune că omoară mai mulţi oameni decât covid-ul şi vrea să-l cunoască pe cel care a creat acest challenge.

VEZI AICI VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
provocare,
snoop dogg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.