Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei. Preşedintele Băsescu a semnat numirea

Postat la 28 martie 2013 25 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care se constată încetarea mandatului Monei Pivniceru în fruntea Ministerului Justiţiei şi prin care funcţia de ministru al Justiţiei este preluată, interimar, de premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei. Preşedintele Băsescu a semnat numirea

 Preşedintele Băsescu a semnat, joi, decretul prin care se ia act de demisia Monei Pivniceru, ministrul Justiţiei, şi se constată încetarea funcţiei acesteia de membru al Guvernului, informează Preşedinţia.

De asemenea, Băsescu a semnat şi decretul prin care se desemnează Victor Ponta, prim-ministru, ca ministru interimar al Justiţiei.

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, intenţionează să se întâlnească la începutul săptămânii viitoare cu preşedintele Traian Băsescu, iar marţi să discute şi cu secţia de procurori a CSM despre noii procurori pentru şefia Parchetului şi a DNA

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-ponta-ministru-interimar-al-justitiei-presedintele-basescu-a-semnat-numirea-10696484
10696484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.