Viaţa fabuloasă a unei moştenitoare miliardare şi CEO de 28 de ani

Autor: Mircea Nica Postat la 28 martie 2019 542 afişări

Viaţa fabuloasă a unei moştenitoare miliardare şi CEO de 28 de ani

Potrivit Business Insider, Chryseis Tan este mai mult decât o moştenitoare. Tatăl ei, Vincent Tan, este al 20-lea cel mai bogat om din Malaezia şi este fondatorul Berjaya Corporation Berhad. Cu toate acestea, ea are multe obiceiuri care o ţin ocupată, cum ar fi faptul că este CEO la Berjaya Times Square, cel mai mare mall din Malaezia şi este şi investitor la Goxip, o aplicaţie de modă care urmăreşte stilurile prezentate in orice fotografie şi informează utilizatorii să cumpere produse similare.

„Vreau să călătoresc prin lume," a spus Chryseis Tan în interviul acordat Business Insider.

Chryseis împărtăşeşte stilul ei, călătoriile, mâncărurile şi viaţa cu 178.000 de urmăritori pe Instagram. Simţul ei vestimentar este întotdeauna la zi, iar modalitatea ei preferată de transport este cu avionul privat. Stilul ei de viaţă implică multe escapade şi deserturi fabuloase, iar în iunie s-a logodit cu Faliq Nasimuddin, fiul unui alt miliardar malaezian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
viata,
malaezia,
business,
aplicatie,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.