Vezi cum pot soferii care au iPhone sa-si repare masina mai repede

Autor: Ana Raduta Postat la 11 ianuarie 2011 21 afişări

BCR Asigurari si i-Tom Solutions au lansat o aplicatie pentru telefonul mobil care simplifica si urgenteaza procesul de rezolvare a daunelor. Trebuie indeplinite doar doua conditii – soferul trebuie sa aiba iPhone si polita Casco de la BCR Asigurari.

Sistemul pus la punct este destul de simplu: clientul BCR Asigurari poate transmite telefonic informatii despre incidentul auto in care a fost implicat sau poate trimite, prin email, imagini cu autoturismul avariat si o scurta descriere a incidentului.

De la serviciul de call-center, informatiile ajung la o companie de asistenta rutiera, care trimite apoi la locul accidentului o platforma pentru tractarea fara costuri suplimentare a autoturismului avariat la unitatea de reparatii. Aplicatia IT permite clientului vizualizarea, pe o harta GPS, a tuturor locatiilor BCR Asigurari. De asemenea, clientii asiguratorului pot afla informatii despre politele BCR Asigurari si pot incheia contracte de asigurare, prin emitere electronica, direct de pe telefonul mobil.

Deocamdata, aplicatia poate fi descarcata gratuit pe terminale iPhone de catre clientii care detin o polita Casco Plus de la BCR, urmand ca in cateva saptamani aplicatia sa poata fi descarcata de orice client care are smartphone.

Mihai Tecau, presedintele directoratului BCR Asigurari, spune ca investitia in crearea acestei aplicatii nu a fost foarte mare, iar principalul motiv care a incurajat acest demers a fost introducerea unnui produs in premiera pe piata de asigurari.

BCR Asigurari a emis pana la sfarsitul anului trecut 4.150 de polite Casco Plus, ceea ce inseamna un bazin tot atat d emare de potentiali utilizatori ai aplicatiei "iPhone insurance assistenace BCR Asigurari VIG". Pana la finalul anului, estimarile reprezentantilor companiei sunt de 10.000 de polite vandute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone,
soferi,
masini,
BCR Asigurari
/actualitate/vezi-cum-pot-soferii-care-au-iphone-sa-si-repare-masina-mai-repede-7880634
7880634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.