Vezi aici care sunt cei mai buni angajatori din Romania

Postat la 28 octombrie 2010 29 afişări

GlaxoSmithKline, McDonald's, AstraZeneca, Carpatcement Holding si Henkel sunt, in aceasta ordine, cei mai buni angajatori din Romania la categoria companiilor mari, potrivit studiului Best Employers 2009/2010, realizat de firma Monday Insight Consulting.

Clasamentul a inclus si categoria companiilor mici si mijlocii, unde pe primele cinci locuri s-au aflat casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Sygenta Agro, Adobe Systems, Avangate (parte a Gecad Group) si firma de constructii Hilti Romania.Studiul Best Employers a fost realizat de Monday Insight Consulting, partener strategic al Aon Hewitt in Romania, in parteneriat media cu Ziarul Financiar. La studiu au participat 24 de companii, cu 6.414 angajati si 167 de manageri.Potrivit reprezentantilor Monday Insight Consulting, 60% dintre companiile carora li s-a propus sa participe la studiu au refuzat, motivand ca "nu este momentul potrivit".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vezi-aici-care-sunt-cei-mai-buni-angajatori-din-romania-7600234
7600234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.