Veşti importante pentru toţi abonaţii Digi. Serviciul UNIC în România oferit de compania RCS & RDS de care puţină lume ştie

Autor: Ioana Matei Postat la 20 februarie 2020 20634 afişări

Veşti importante pentru toţi abonaţii Digi. Serviciul UNIC în România oferit de compania RCS & RDS  de care puţină lume ştie

DIGI România, parte a grupului RCS-RDS, a lansat un serviciu prin care utilizatorii pot plăti prin mesaje scrise (SMS) tarifele pentru parcare. Serviciul est disponibil în 25 de oraşe din ţară, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Cluj, Arad, Timişoara, Oradea sau Piteşti.

Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii pot plăti parcarea chiar înainte de a ajunge la destinaţie.

Tarifele variază în funcţie de zonă şi de intervalul orar până la un maxim de 10 lei pe oră în zona 1 a Capitalei. Oferta este disponibilă clienţilor Digi Mobil, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serviciu,
romania,
abonati,
companie,
rcs&rds,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.