Veşti bune pentru pasionaţii de călătorii. Compania Wizz Air lansează o rută nouă spre o destinaţie turistică din Austria

Autor: Andra Stroe Postat la 29 mai 2020 72 afişări

Veşti bune pentru pasionaţii de călătorii. Compania Wizz Air lansează o rută nouă spre o destinaţie turistică din Austria

Operatorul aerian Wizz Air a anunţat astăzi adăugarea oraşului Salzburg în reţeaua de destinaţii. Începând cu luna iulie, pasagerii pot călători de la Aeroportul Salzburg spre Belgrad, Bucureşti, Larnaca, Kiev, Skopje şi Tuzla.

Rutele anunţate vor adăuga anual peste 200 de mii de locuri aeroportului Salzburg şi vor conecta oraşul şi regiunea cu destinaţiile care nu au fost în prezent deservite. Compania aeriană va contribui la dezvoltarea turismului din regiune, oferind în acelaşi timp oportunităţi de călătorie de înaltă calitate.

Locurile pe noile zboruri pot fi deja rezervate pe site-ul companiei sau prin aplicaţia pentru mobil a operatorului, preţurile începând de la doar 14,99 de euro. Spre Bucureşti, zborurile sunt programate joia şi duminica, începând din 2 iulie, iar preţurile încep de la 19,99 euro.

„Sunt încântat să anunţ adăugarea Salzburgului la reţeaua noastră de rute la doar trei săptămâni după adăugarea de noi rute la reţeaua noastră din Viena. Wizz Air este dedicat dezvoltării prezenţei companiei aeriene în Austria şi oferă mai multe oportunităţi de călătorie accesibile şi de la Salzburg”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, printre care obligativitatea purtării măştilor de protecţie pe tot parcursul zborului atât pentru echipaj, cât şi pentru pasageri. Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare cu o soluţie antivirală şi sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
companie,
austria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.