Veşti bune pentru angajaţii din România. Urmează o minivacanţă de patru zile de care să se bucure majoritatea salariaţilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 noiembrie 2023 74 afişări

Veşti bune pentru angajaţii din România. Urmează o minivacanţă de patru zile de care să se bucure majoritatea salariaţilor

Românii vor avea parte de o minivacanţă de patru zile, de joi, 30 noiembrie, până duminică, 3 decembrie. Ziua de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, este sărbătoare legală şi zi nelucrătoare, conform Codului Muncii. La fel, şi 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Pe 30 noiembrie românii sărbătoresc Sfântul Andrei, o sărbătoare legală în care angajaţii au o zi liberă.

Imediat după, pe 1 decembrie, se sărbătoreşte Ziua Naţională a României, tot o sărbătoare legală şi zi liberă.

Pentru că în 2023, cele două sărbători pică într-o joi şi vineri, românii au parte de o minivacanţă care va dura 4 zile, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Până la finalul anului mai sunt patru zile libere: 30 noiembrie - Sfântul Andrei, 1 Decembrie - Ziua Naţională, 25 decembrie - Crăciunul şi 26 decembrie, a doua zi de Crăciun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minivacanţă,
angajaţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.