Veste tragică! A murit Cristina Ţopescu. A fost găsită moartă în casa sa din oraşul Otopeni

Autor: Mihaela Gidei Postat la 12 ianuarie 2020 610 afişări

Veste tragică! A murit Cristina Ţopescu. A fost găsită moartă în casa sa din oraşul Otopeni

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit duminică seară, ea fiind găsită de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie. Urmează să fie efectuată o expertiză.

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Potrivit unor surse din poliţie, este vorba despre jurnalista Cristina Ţopescu.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristina ţopescu,
mort,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.