Veste proastă pentru românii care trăiesc în Marea Britanie şi pentru cei care plănuiau să plece acolo

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 19 octombrie 2016 17010 afişări

Premierul Theresa May a ordonat elaborarea unor măsuri pentru diminuarea imigraţiei în Marea Britanie, inclusiv printr-un sistem de vize, în contextul ieşirii ţării din Uniunea Europeană, relevă un document guvernamental citat de site-ul agenţiei Reuters.

Veste proastă pentru românii care trăiesc în Marea Britanie şi pentru cei care plănuiau să plece acolo

Guvernul conservator al Marii Britanii a creat o echipă specială care se va ocupa de elaborarea măsurilor pentru limitarea imigraţiei. Echipa este coordonată de premierul Theresa May, iar din ea fac parte alţi 12 oficiali guvernamentali, inclusiv ministrul de Externe, Boris Johnson, şi David Davis, secretar de stat pentru Brexit. Atât Johnson, cât şi Davis au fost lideri ai grupului politic favorabil ieşirii Marii Britanii din UE.

"Obiectivul este implementarea unor măsuri interne pentru controlul imigraţiei, inclusiv prin instituirea unui eficient sistem punctual de vize şi prin înăsprirea condiţiilor pentru străinii aflaţi pe teritoriul britanic", precizează documentul.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.