Vesnicele promisiuni - pe unde promite Anca Boagiu ca vom avea 530 km de autostrada

Postat la 29 noiembrie 2010 19 afişări

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, sustine ca in urmatorii trei ani romanii ar putea circula pe inca 530 km de autostrada. Acestia s-ar adauga astfel la cei 330 km de autostrazi construite in Romania pana acum.

Anca Boagiu a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca a fost accelerata atragerea fondurilor de coeziune si a sumelor de la Banca Europeana de Investitii pentru ca "in trei ani sa avem 530 de kilometri de autostrada si 800 de kilometri de drumuri nationale modernizate". In prezent sunt in constructie fix 243,35 km de autostrada, alti 288,7 km fiind in procedura de licitatie, potrivit datelor obtinute de gandul de la Ministerul Transporturilor. "In prezent sunt 532 de km de autostrazi care sunt aflate in stadii de constructie sau in procedura de licitatii", ne-au declarat reprezentanti ai MTI.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vesnicele-promisiuni-pe-unde-promite-anca-boagiu-ca-vom-avea-530-km-de-autostrada-7758956
7758956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.