Veranda Mall adaugă noi retaileri portofoliului de clienţi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 noiembrie 2018 123 afişări

Veranda Mall continuă procesul de atragere de noi parteneri şi de diversificare a mixului de prin intrarea Trenta Pizza şi Colin’s în portofoliul său de clienţi. Trenta Pizza, o companie 100% românească care oferă serviciul de livrare pizza în Bucureşti, va diversifica oferta din zona de food a mall-ului, iar Colin’s va completa oferta de produse fashion.

Veranda Mall adaugă noi retaileri portofoliului de clienţi

Locaţia Trenta Pizza din Veranda Mall este prima deschisă într-un centru comercial şi a 11-a unitate deschisă în Bucureşti. Restaurantul are o suprafaţă de 86mp şi a presupus o investiţie de EUR 135.000. Odată cu deschiderea locaţiei din Veranda Mall au fost introduse în meniu noi categorii de produse, disponibile doar pentru comenzile realizate pe loc: pizza la tava, supe, sandvişuri panino şi burger. Până acum Trenta Pizza a oferit serviciul de livrare la domiciliu dar si posibilitatea de a comanda şi prelua comanda pentru acasă din restaurant.

 

Aflată în continuă extindere, franciza Colin’s deschide cel de-al 21-lea magazin în cadrul Veranda Mall, pe o suprafaţă de 355mp cu o investiţie totală de aproximativ EUR 200.000. Aici vor fi comercializate produse casual din denim, pentru consumatori de toate vârstele, la preţuri accesibile.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
clienti,
portofoliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.