Veniturile Orange România au crescut cu 3,2% în trimestrul al treilea, la 241 milioane euro

Autor: Vlad Popescu Postat la 23 octombrie 2013 49 afişări

Orange România a înregistrat în trimestrul al treilea venituri de 241 milioane euro, în urcare cu 3,2% faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a lui 2012, în bază comparabilă, în contextul creşterii numărului clienţilor la 10,383 milioane, a anunţat miercuri compania.

Veniturile Orange România au crescut cu 3,2% în trimestrul al treilea, la 241 milioane euro

În primele nouă luni ale anului, veniturile operatorului au urcat cu 0,7%, la 690 milioane euro, se arată într-un comunicat transmis de Orange România.

Numărul clienţilor companiei a urcat cu 183.000 faţă de finele lunii iunie. Raportat la finalul anului trecut, compania are cu 100.000 mai mulţi clienţi, reiese din datele financiare prezentate miercuri de grupul francez Orange.

Traficul de internet mobil în reţeaua Orange a crescut cu 85% în trimestrul al treilea faţă de perioada similară a anului trecut, evoluţie susţinută şi de vânzările de smartphone-uri, care s-au dublat în acelaşi interval.

Lansarea Orange TV a contribuit de asemenea la creşterea numărului de clienţi şi la traficul mai intens de date, 62% dintre utilizatorii serviciului mobil Orange TV Go utilizând smartphone-ul pentru a urmări canale de televiziune, precizează compania.

Totodată, numărul tabletelor vândute de companie în trimestrul al doilea a crescut de 7 ori faţă de perioada corspunzătoare a anului trecut, se spune în comunicatul Orange România.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobilă din România după numărul de clienţi. Principalii concurenţi ai companiei pe piaţa românească sunt Vodafone şi Cosmote.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORANGE,
VENITURI,
/actualitate/veniturile-orange-romania-au-crescut-cu-3-2-in-trimestrul-al-treilea-la-241-milioane-euro-11549829
11549829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.