Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Postat la 23 octombrie 2013 45 afişări

Cele mai importante subiecte din FT, miecuri, 23 octombrie.

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Cel mai mare retailer online din China vrea să se listeze pe bursa din Londra

Cel mai mare retailer online din China, Alibaba, ia în considerare listarea pe bursa de la Londra după ce a renunţat a se lista în Hong Kong, pentru că nu a reuşit reprezentanţii bursei să accepte un consiliu director care să nu respecte o structură tradiţională.

JPMorgan ar putea plăti investitorilor o amendă de 6 mil.dolari

JPMorgan Chase ar putea plăti o amendă de şase milioane de dolari de la investitorii instituţionali pentru pierderile din tranzacţiile cu instrumente financiare garantate cu credite ipotecare.

Amendă de un milion de dolari pentru creditorul olandez Rabobank

Banca olandeză Rabobank ar putea plăti o amendă de aproape un milion de dolari de la autorităţile de reglementare bancară din SUA şi Marea Britanie pentru manipularea dobânzilor de referinţă interbancare.

Mai multe subiecte în ediţia online a FT.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financial times,
subiecte
/actualitate/top-trei-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11549812
11549812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.