Venezuela plonjează în incertitudine, după decesul lui Hugo Chavez

Postat la 06 martie 2013 27 afişări

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a decedat, marţi, la Caracas, la vârsta de 58 de ani din cauza cancerului, după 14 ani la conducerea Venezuelei, lăsând ţara în stare de şoc şi în incertitudine, înaintea alegerilor prevăzute în următoarele 30 de zile.

Venezuela plonjează în incertitudine, după decesul lui Hugo Chavez

 "Am primit cea mai grea şi mai tragică informaţie pe care am putea-o anunţa poporului nostru. La ora 16.25 (22.55 ora României), astăzi 5 martie, a murit comandantul nostru preşedintele Hugo Chavez Frias, după ce a luptat cu încrâncenare împotriva unei boli de aproape doi ani", a declarat într-o alocuţiune, transmisă de toate posturile de televiziune din ţară, vicepreşedintele şi succesorul desemnat al acestuia, Nicolas Maduro.

Autorităţile au decretat şapte zile de doliu, iar funeraliile naţionale sunt prevăzute pentru vineri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venezuela,
deces,
hugo chavez,
incertitudine,
alegeri
/actualitate/venezuela-plonjeaza-in-incertitudine-dupa-decesul-lui-hugo-chavez-10642744
10642744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.