Vedeta YouTube se transforma in jucaria pe care toti copiii o vor dori de Craciun

Autor: Dorin Oancea Postat la 05 aprilie 2011 21 afişări

Youtube l-ar putea transforma pe Keepon dintr-un robot in valoare de 23.000 de euro in cea mai de succes jucarie a Craciunului din acest an.

Angajatii companiei britanice Wow! Stuff au descoperit pe YouTube filmuletele cu robotul care este creat de compania americana BeatBots; destinatia sa initiala a fost de a ajuta medicii in tratarea copiilor autisti. Richard North, directorul Wow! Stuff, crede ca o jucarie asemanatoare are potential, asa ca echipa sa lucreaza acum la o versiune care sa coste sub 30 de euro si care se va numi MyKeepon.

Keepon danseaza in ritmul muzicii si raspunde la mangaieri. Clipurile sale au strans 4 milioane de vizionari pe Youtube, se afla in Top 10 al robotilor momentului si a fost vedeta a numeroase emisiuni TV.

Popularitatea sa este direct proportionala ci imaginea simpatica pe care o are; dar in interior, sub invelisul cauciucat, se afla camere de luat vederi (in ochi), un microfon (in nas) si un angrenaj de 4 motorase care ii permit sa faca miscarile de dans.


VEZI IN PAGINA URMATOARE GALERIA VIDEO ->>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vedeta,
Youtube,
jucarie,
Craciun
/actualitate/vedeta-youtube-se-transforma-in-jucaria-pe-care-toti-copiii-o-vor-dori-de-craciun-8132075
8132075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.