Vector Watch atrage o nouă rundă de finanţare de 5 milioane de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 noiembrie 2015 293 afişări

GECAD Group anunţă o nouă investiţie de două milioane de dolari în Vector Watch, conducând aceată rundă de finanţare de cinci milioane de dolari.

Vector Watch atrage o nouă rundă de finanţare de 5 milioane de dolari

GECAD Group continuă să rămână cel mai important acţionar al companiei, iar runda de finanţare a fost completată de Catalyst România şi de un grup de investitori privaţi după cum urmează: Radu Apostolescu şi Bogdan Vlad (antreprenori şi investitori, cofondatori eMAG), precum şi Mihai Popescu (cu o experienţă de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice şi servicii IT).

Această infuzie de capital va susţine dezvoltarea produsului şi extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Potrivit lui Radu Georgescu, Partener Fondator al GECAD Group: "Noua investiţie va susţine dezvoltarea produsului şi a biroului companiei din zona Bay Area din Statele Unite ale Americii. Vector şi-a dovedit performanţa tehnologică prin gama sa de ceasuri inteligente, iar acum este momentul să aplicăm viziunea companiei de a pune la dispoziţia cât mai multor producători de dispozitive wearable platforma sa tehnologică."

Vector Watch este o companie internaţională de tehnologie, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong şi Bucureşti. Fondată în 2014 de Andrei Pitiş (Fondator şi CTO Vector Watch) alături de Irina Alexandru (cofondator şi Program Manger) şi Dan Tudose (cofondator şi Hardware Engineer), compania a dezvoltat un sistem de operare <<low-power>> propriu, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fără precedent pe această piaţă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vector-watch-atrage-o-noua-runda-de-finantare-de-5-milioane-de-dolari-14898783
14898783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.