Vaslui: Şase drumuri judeţene, în continuare închise. Traficul pe drumurile naţionale, reluat

Postat la 09 ianuarie 2013 14 afişări

Şase drumuri judeţene din Vaslui sunt în continuare închise circulaţiei din cauza ninsorilor şi a viscolului, în timp ce, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, traficul a fost reluat pe cele patru drumuri naţionale din judeţ, închise încă de marţi dimineaţă.

Traficul rutier este în continuare închis, miercuri, pe şase drumuri judeţene din Vaslui din cauza blocajelor provocate de viscol, în unele cazuri grosimea stratului de zăpadă atingând chiar şi un metru şi jumătate, iar utilajele de deszăpezire acţionează pentru redeschiderea circulaţiei.

Astfel, din cele 20 de drumuri judeţene care erau blocate marţi seară, mai sunt închise DJ 245 Lipovăţ - Bogdana, 247 Codăeşti - Dăneşti, 244 A Vutcani, 244 D Huşi - Buneşti - Avereşti, 284 Huşi - Ghermăneşti şi 243 B Ciocani - Coroieşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vaslui,
drumuri judeţene,
trafic
/actualitate/vaslui-sase-drumuri-judetene-in-continuare-inchise-traficul-pe-drumurile-nationale-reluat-10443480
10443480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.