Vasile Rotaru, audiat la Secţia 14 Poliţie în cazul presupusului furt de identitate

Postat la 10 ianuarie 2013 18 afişări

Fostul jurnalist Vasile Rotaru s-a prezentat, joi, la Secţia 14 Poliţie pentru a fi audiat în dosarul deschis după ce datele de identitate ale acestuia au fost folosite într-o acţiune de stabilire a paternităţii trimisă la Judecătoria Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu.

Vasile Rotaru a fost citat miercuri seară, prin intermediul unui poliţist, care a mers cu citaţia la domiciliul acestuia, au spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Pentru că Vasile Rotaru nu era acasă, documentul în care acesta era anunţat că este aşteptat să se prezinte, joi, la ora 9.00, la Secţia 14 de Poliţie, i-a fost înmânat soţiei sale, au precizat sursele citate.

Fostul jurnalist sportiv Vasile Rotaru declara marţi, pentru MEDIAFAX, că a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vasile Rotaru,
Secţie,
Poliţie
/actualitate/vasile-rotaru-audiat-la-sectia-14-politie-in-cazul-presupusului-furt-de-identitate-10447326
10447326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.