Vascar anunţă o creştere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului, faţă de 2016

Autor: Florin Casota Postat la 11 mai 2017 50 afişări

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, a înregistrat o creştere a vânzărilor de 14% în primele 3 luni ale lui 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vascar anunţă o creştere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului, faţă de 2016

Categoria mezelurilor a înregistrat o creştere de 9%, în timp ce pe segmentul conserve, cifra de afaceri a crescut cu 26% în T1 2017 faţă de perioada similară a anului trecut.

“Rezultatele obţinute până în acest moment sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pentru 2017, Vascar îşi propune o creştere a cifrei de afaceri de 20%, în contextul extinderii canalelor de distribuţie şi eficientizării producţiei. În acelaşi timp, ne bucurăm să constatăm o creştere constantă a vânzărilor la mezelurile din gama Moldova în bucate, ca urmare a creşterii popularităţii brandului la nivel naţional”, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

În volum, creşterea raportată la nivelul companiei este de 7% în primele 3 luni ale anului 2017 faţă de primul trimestru din 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.