Vara viitoare vedem marea tot bara la bara. Autostrada, gata abia la finele anului

Postat la 11 noiembrie 2010 17 afişări

Dupa doisprezece ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta.

"Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada. Nu vom mai accepta nici o intarziere si am somat firmele sa-si faca treaba. Anul viitor in decembrie voi putea merge si eu acasa pe autostrada", a declarat, pentru gandul, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Termenul il amana pe cel al fostului detinator al portofoliului de la Transporturi, Radu Berceanu.

El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011. In plus, la finalul mandatului Berceanu afirma ca, "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vara-viitoare-vedem-marea-tot-bara-la-bara-autostrada-gata-abia-la-finele-anului-7707097
7707097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.