Vânzările producătorilor auto americani au crescut puternic în octombrie, după deblocarea guvernului

Postat la 04 noiembrie 2013 20 afişări

Marii producători auto americani, General Motors (GM), Ford Motor şi Chrysler Group, au înregistrat creşteri puternice ale vânzărilor din SUA în luna octombrie, după blocajul de 16 zile al activităţilor guvernamentale, şi se îndreaptă spre cea mai bună evoluţie anuală după 2007, transmite Bloomberg.

Vânzările producătorilor auto americani au crescut puternic în octombrie, după deblocarea guvernului

 Vânzările de maşini şi camionete ale GM au urcat cu 16%, ale Ford cu 14%, iar cele ale Chrysler cu 11%. Analiştii estimau un avans de 7,9% în cazul GM, 16% pentru Ford şi 14% pentru Chrysler.

Livrările Toyota Motor, Honda Motor şi Nissan Motor au fost sub aşteptările analiştilor.

Traficul din showroom-uri şi vânzările au crescut după ce Congresul şi preşedintele Barack Obama au convenit pe 17 octombrie finanţarea activităţilor guvernamentale şi prelungirea limitei de îndatorare a Statelor Unite până la începutul anului viitor.

În primele 10 luni, vânzările de autovehicule pe piaţa SUA au totalizat 12,4 milioane de unităţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-producatorilor-auto-americani-au-crescut-puternic-in-octombrie-dupa-deblocarea-guvernului-11617662
11617662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.