Melodia zilei: Lora - "Puişor"

Postat la 03 noiembrie 2013 2786 afişări

Cântăreaţa Lora (Laura Badea) revine cu un nou videoclip, pentru piesa "Puişor", lansat împreună cu MediaPro Music. Postat în această săptămână pe contul de YouTube al MediaPro Music, clipul Lorei a trecut în trei zile de 430.000 de vizualizări.

Melodia zilei: Lora - "Puişor"

Marius Drăghici semnează muzica noului single, orchestraţia a fost realizată de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. Videoclipul a fost realizat de echipa Mont Blanc Production, tot dupa o idee a Lorei. "Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camere de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, în care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea", a spus Lora.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/melodia-zilei-lora-puisor-11611954
11611954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.