Vânzările globale ale Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 octombrie 2014 40 afişări

Grupul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34.75 miliarde de franci elveţieni.

Vânzările globale ale Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014

Divizia de Farmaceutice a înregistrat, în primele nouă luni, o creştere în vânzări de 4%, datorată cererii susţinute pentru medicamentele oncologice şi în special pentru moleculele destinate tratamentului cancerului de sân HER2 pozitiv. Divizia de Diagnostic a înregistrat, în aceeaşi perioadă, o creştere de 6% a vânzărilor, în principal datorită performanţei Professional Diagnostics.

“Avem veşti în ceea ce priveşte linia noastră de cercetare şi de dezvoltare, ce include rezultate favorabile pentru o nouă moleculă în tratamentul cancerului de sân HER2 pozitiv şi pentru o nouă combinaţie terapeutică în melanom. Achiziţia InterMune ne-a consolidat portofoliul cu o nouă moleculă pentru fibroza pulmonară idiopatică, aprobată recent de FDA. În ceea ce priveşte Divizia de Diagnostic, creşterea continuă este dată de achiziţia unei noi generaţii de sisteme de testare, care ne-au întărit poziţia în diagnosticul molecular”, a declarat Severin Schwan, CEO al grupului Roche

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche au crescut cu 4% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 26.96 miliarde de franci elveţieni. Această creştere s-a datorat în special francizei de medicamente pentru tratamentul cancerului de sân HER2 pozitiv - care a înregistrat o creştere de 21% . Vânzările au înregistrat o creştere de 5% în Statele Unite, de 7% în Japonia şi de 3% în Europa.

Prin preluarea companiei InterMune, Roche a adăugat portofoliului său un nou medicament pentru fibroză pulmonară idiopatică, care a primit aprobare în Statele Unite în luna octombrie a acestui an. Tranzacţia, în valoare totală de 5.75 miliarde de dolari americani, s-a finalizat în luna septembrie.

Pentru anul 2014, Roche prognozează o creştere de o singură cifra a vânzărilor, la o rată de schimb constantă şi o creştere a dividendelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roche,
vanzari,
elvetieni,
tratament,
farma
/actualitate/vanzarile-globale-ale-roche-au-crescut-cu-5-in-primele-noua-luni-din-2014-13405738
13405738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.