Vânzările din AFI Cotroceni, de peste 100 milioane euro, cu 10% mai mult decât anul trecut

Postat la 24 iulie 2014 49 afişări

Vânzările retailerilor din centrul comercial AFI Palace Cotroceni, excluzând hipermarketul Auchan, au crescut cu peste 10% în primele şase luni, iar pentru întreg anul estimările AFI Europe, proprietarul mall-ului, arată un avans de circa 5%, la aproape 215 milioane euro.

Vânzările din AFI Cotroceni, de peste 100 milioane euro, cu 10% mai mult decât anul trecut

 "Lunar hipermarketul Auchan ne-a adus un minus în vânzări de peste 500.000 de euro, din cauza schimbării proprietarului. Real nu s-a mai preocupat de magazine, iar Auchan s-a focusat mai ales de magazinele propriei reţele. Piaţa hipermarketurilor a devenit foarte competitivă şi pentru a performa şi a face faţă competiţiei trebuie să lupţi din răsputeri. Lucrurile au început să se mai îmbunătăţească şi credem că performanţa hipermarketului va ajunge chiar peste nivelurile de dinainte de preluarea de către Auchan", a declarat pentru MEDIAFAX, Israel Visel, manager mall division AFI Europe.

El spune că, şi în aceste condiţii, vânzările generate de centrul comercial sunt mai mari în primele şase luni ale acestui an decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-din-afi-cotroceni-de-peste-100-milioane-euro-cu-10-mai-mult-decat-anul-trecut-12970378
12970378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.