Vânzările de mobilă pe piaţa internă au revenit pe creştere

Autor: Ioana David Postat la 23 iulie 2013 88 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Vânzările de mobilă pe piaţa internă au revenit pe creştere

Vânzările de mobilă pe piaţa internă au crescut cu aproape 6% în primele trei luni ale acestui an comparativ cu acelaşi interval din 2012, o evoluţie pozitivă fiind înregistrată atât de producţie, cât şi de export, arată datele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobila,
piata interna,
vanzari,
export
/actualitate/vanzarile-de-mobila-pe-piata-interna-au-revenit-pe-crestere-11144711
11144711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.