Vânzări online de peste 40 milioane euro de Black Friday

Autor: Ioana Matei Postat la 18 noiembrie 2013 155 afişări

Black Friday va reprezenta una dintre cele mai profitabile zile din an pentru vânzările online, conform PayU România. Sunt prevăzute vânzări de peste 40 de milioane de euro pe data de 22 noiembrie, datorate numărului mare de magazine online care se pregătesc pentru eveniment.

Vânzări online de peste 40 milioane euro de Black Friday

Conform estimarilor, sunt peste 400.000 de romani care vor profita de facilitatea comenzilor pe Internet. Potrivit reprezentantilor PayU Romania, cele mai multe comenzi vor fi inregistrate de magazinele online de IT si electrocasnice, care vor inregistra cresteri de aproximativ 300 de procente. Este prevazuta o crestere de 40%, si pentru segmentele de fashion, jucarii sau carti.

Black Friday 2013 va reprezenta si momentul in care retailul online il va depasi pe cel traditional, conform reprezentantilor PayU. Acestia se asteapta si la o crestere a numarului de tranzactii efectuate prin intermediul cardurilor de rate, disponibile acum in aproape toate magazinele online.

Compania a dublat numarul personalului pentru suport clienti si antifrauda, pentru a putea face fata cererii peste medie din aceasta perioada. Printre magazinele online care au oferte speciale de Black Friday se numara eMAG, f64, Domo si Carrefour.

„Cumparaturile efectuate cu prilejul unor evenimente precum Black Friday, au o mare incarcatura emotionala pentru clienti iar magazinele care au inteles acest lucru vor beneficia de clienti care, pe langa cumparaturile efectuate, se vor atasa puternic de brandul magazinului respectiv si il vor promova cu entuziasm in cadrul cercului de prieteni.”, a declarat Daniel Nicolescu, reprezentantul PayU in Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzari-online-de-peste-40-milioane-euro-de-black-friday-11704008
11704008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.