Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării şi îl va ataca la Curtea Constituţională

Postat la 18 noiembrie 2013 35 afişări

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării şi va ataca la Curtea Constituţională acest act normativ, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Blaga: PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării şi îl va ataca la Curtea Constituţională

 El a precizat că le-a cerut democrat-liberalilor să depună amendamente până la ora 13.00, amendamente care vor fi discutate în şedinţa BPN al PDL.

"Timpul este extrem de scurt şi desigur că vom depune amendamente, dar, cel mai important, vom ataca la Curtea Constituţională acest act normativ, pentru că avem atât motivaţii pe formă cât şi pe fond", a arătat Blaga.

El a menţionat faptul că a fost încălcat Regulamentul Senatului pentru că era obligatoriu cvorumul de şedinţă al Biroului Permanent al acestui for legislativ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-pdl-va-depune-amendamente-la-proiectul-legii-descentralizarii-si-il-va-ataca-la-curtea-constitutionala-11703495
11703495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.