Toamna asta se poartă ecosez (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 noiembrie 2013 758 afişări

Utilizate iniţial pe kilturile scoţienilor cu modele diferite de la clan la clan, carourile mari, revin în atenţia creatorilor din domeniu, scrie Financial Times.

Astfel, modelul clasic al casei regale scoţiene Stewart, a cărei principală culoare este roşul, se regăseşte în creaţiile casei italiene de modă Moschino, care propune smochinguri pentru femei, costume de călărie sau rochii gogoşar din material ecosez. Chanel, Celine sau MSGM au în colecţii propriile interpretări ale carourilor scoţiene, iar Comme des Garçons a decorat până şi genţi cu bucăţi de material ecosez.

Creatoarea Stella McCartney a inclus în colecţia sa o gamă de jachete şi paltoane ecosez, în timp ce la Clements Ribeiro combină stofa cu acest model cu dantelă. Şi colecţia McQ de la casa Alexander McQueen include rochii sau tricouri ecosez ce amintesc de modele anterioare create de regretatul designer.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/toamna-asta-se-poarta-ecosez-foto-11701315
11701315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.