Vamesii de la Nadlac au cerut bani de la membrii caravanei AC/DC, la iesirea din tara

Postat la 01 iunie 2010 17 afişări

Caravana trupei AC/DC a intrat intr-un conflict cu angajatii Companiei de Drumuri, la iesirea din tara, in vama Nadlac, dupa ce drumarii au cerut spre verificare rovinietele din perioada de sedere, solicitare ilegala, iar apoi au pretins o suma de bani pentru a permite accesul spre Ungaria.

"S-a intamplat o neregula acolo. S-a discutat pe seama rovinietei. Angajatii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajatii au cerut rovinietele si din timpul sederii in tara, ceea ce nu era legal. Pentru ca nu au avut documentele, angajatii au cerut o suma de bani ca sa ii lase sa plece", a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vamesi,
Nadlac,
caravana,
AC/DC,
rovinieta,
control
/actualitate/vamesii-de-la-nadlac-au-cerut-bani-de-la-membrii-caravanei-ac-dc-la-iesirea-din-tara-6239014
6239014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.