Valentine’s Day: Cât îi costă romantismul pe românii care petrec Ziua Îndrăgostiţilor în staţiunile din România

Postat la 14 februarie 2013 18 afişări

Aproape 28.000 de români vor sărbători Valentine’s Day în diverse staţiuni din ţară, cele mai multe rezervări fiind făcute pentru Valea Prahovei, potrivit datelor Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Astfel, pentru acest sfârşit de săptămână hotelierii şi proprietarii de pensiuni s-au întrecut în oferte. Dacă la cazare se discută de camere împodobite cu petale de trandafiri, paturi decorate cu inimioare din petale de trandafiri, şampanie şi fursecuri în cameră, bucătăriile restaurantelor au conceput meniuri speciale pentru îndrăgostiţi.

Cei aproximativ 28.000 de români care aleg să petreacă Valentine's Day în staţiunile româneşti vor cheltui pe servicii turistice aproximativ 2 milioane de euro, conform informaţiilor FPTR.

Pe litoral hotelierii nu s-au înghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor, dar există câteva unităţi de cazare, majoritatea de patru stele, care aşteaptă cuplurile care vor să petreacă 2-3 zile la malul mării alături de persoana iubită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valentine-s-day-cat-ii-costa-romantismul-pe-romanii-care-petrec-ziua-indragostitilor-in-statiunile-din-romania-10562056
10562056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.