Vâlcov: În cadrul EximBank va fi o bancă de dezvoltare care va împrumuta primării şi agenţi economici

Autor: Liviu Dadacus Postat la 16 februarie 2015 89 afişări

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a anunţat, luni, că se lucrează la un proiect prin care, în cadrul EximBank, să se creeze o bancă de dezvoltare care să acorde împrumuturi primăriilor, dar şi agenţilor economici.

”Tot anul acesta (în 2015, n.r.), la nivelul ministerului de Finanţe, se lucrează astfel încât în cadrul EximBank să creăm o bancă de dezvoltare care să vă permită atât dumneavoastră, dar şi agenţilor economici, să luaţi împrumuturi garantate în mare parte de stat pentru a dezvolta localităţile, respectiv pentru a dezvolta companiile private”, le-a spus ministrul Vâlcov primarilor de comune din România.

Ministrul de Finanţe a făcut anunţul la cea de-a XVIII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România, în cadrul căreia a susţinut un discurs şi Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VÂLCOV,
EXIMBANK,
/actualitate/valcov-in-cadrul-eximbank-va-fi-o-banca-de-dezvoltare-care-va-imprumuta-primarii-si-agenti-economici-13831639
13831639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.