Vacanţă GRATUITĂ în cea mai fericită ţară din lume. Ce trebuie să faci ca să ajungi în Finlanda pe banii statului?

Postat la 30 martie 2023 124 afişări

Vacanţă GRATUITĂ în cea mai fericită ţară din lume. Ce trebuie să faci ca să ajungi în Finlanda pe banii statului?

Cea mai fericită ţară din lume, Finlanda, oferă vacanţă GRATUITĂ tuturor celor care vor să înveţe ce înseamnă să fii fericit. Pe lângă călătoria în sine, statul finlandez organizează cu această ocazie şi un soi de workshop, denumit ”Masterclass of Happiness”, care este o ”super-lecţie de fericire”.

Masterclass-ul Visit Finland este programat să aibă loc pe parcursul a patru zile, la mijlocul lunii iunie şi este dedicată unui grup de 10 peroane, scrie businessinsider.com.

Ţara nordică care a ajuns în fruntea clasamentului cu un scor care a fost ”semnificativ înaintea tuturor celorlalte ţări”, conform Raportului Fericirii Mondiale 2023, publicat în această săptămână, oferă în cadrul acestuiprogram cazarea de lux Kuru Resort, care include o cameră privată, acces la o saună şi spa private şi toate celelalte „facilităţi esenţiale”, conform site-ului Visit Finland.

Călătoria include, de asemenea, sesiuni cu experţi finlandezi pentru a afla despre meşteşuguri din natură, mâncare şi bunăstare, precum şi sănătate şi echilibru, conform site-ului web. De asemenea, statul finlandez se ocupă să achite şi costurile de transport.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finlanda,
bani,
fericire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.