Va pricepeti la gatit? Puteti castiga premii.

Autor: Ioana Mihai Postat la 28 aprilie 2011 23 afişări

Maestri bucatari in competitie pentru medaliile concursului Metro Chef 2011, incepand de azi, in cadrul magazinului din Baneasa.

Pentru asta se desfasoara demonstratii de arta culinara ale clientilor Metro, ce concureaza in echipe formate din un bucatar sef si un ajutor de bucatar (angajati ai aceluiasi restaurant), pentru crearea unui meniu complet (aperitiv, fel principal si desert), prin care sunt evidentiate talentul si pregatirea clientilor retelei in domeniul gastronomiei.

Prima etapa regionala, desfasurata in magazinul Metro Baneasa, pe o perioada de 2 zile (28 - 29 aprilie 2011) va fi continuata in tara, in magazinele din: Brasov, Iasi, Craiova, Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca; semifinala si marea finala vor avea loc in Bucuresti, in toamna acestui an. O suprafata de aproximativ 200 mp din cadrul fiecarui magazin va fi special amenajata.

Marii castigatori vor primi medaliile concursului si cate o bursa de studiu pentru prestigiosul program "Authentique French Cuisine" al Institutului Paul Bocuse, din Franta. Pentru echipele clasate pe locurile doi, respectiv trei, au fost pregatite module de scolarizare in cadrul Centrului de Pregatire in Gastronomie, care functioneaza in cadrul magazinului Metro Militari, precum si premii constand in echipamente de bucatarie.Juriul competitiei va fi format din specialisti in domeniul gastronomiei, ce vor asigura jurizarea concursului atat in bucatarie, in timpul prepararii meniului, cat si dupa servirea preparatelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metro,
concurs,
Metro Chef 2011
/actualitate/va-pricepeti-la-gatit-puteti-castiga-premii-8200260
8200260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.