USR: PSD, PNL, UDMR şi AUR s-au unit din nou ca să-i protejeze pe politicieni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 octombrie 2022 105 afişări

USR a solicitat, marţi, în comisia de administraţie a Senatului, dezbaterea iniţiativei de eliminare a pensiilor speciale pentru aleşii locali, dar solicitarea a fost respinsă cu votul PSD-PNL-UDMR-AUR, anunţă formaţiunea.

USR: PSD, PNL, UDMR şi AUR s-au unit din nou ca să-i protejeze pe politicieni

„După votul din Senat pentru majorarea salariilor pentru politicieni, PSD, PNL, UDMR şi AUR s-au unit din nou ca să îi protejeze pe politicieni şi au refuzat să dezbată astăzi proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale pentru aleşii locali. Astăzi (marţi - n.r.), în comisia de administraţie a Senatului, USR a solicitat din nou dezbaterea iniţiativei de eliminare a pensiilor speciale pentru aleşii locali, dar solicitarea a fost respinsă cu votul PSD-PNL-UDMR-AUR.”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii USR susţine că această iniţiativă „stă la sertarul comisiei de administraţie„ din decembrie 2021, când a fost adoptată tacit de Camera Deputaţilor, şi a depăşit cu mult termenul de raport din 2 februarie 2022.

„Coaliţia PSD –PNL – UDMR-AUR a refuzat solicitarea noastră de a pune pe ordinea de zi proiectul nostru de desfiinţare a pensiilor speciale pentru primari, preşedinţi de CJ, aleşi locali, dovedind încă o dată că aceştia legiferează doar pentru partid şi pentru clica de partid, nicidecum pentru români”, spune senatorul Andrei Postică, membru al Comisiei de Administraţie publică din Senat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
postică,
pensii speciale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.