USL propune Guvern tehnocrat si anticipate in 2011. Basescu: Propuneti instabilitate politica

Postat la 21 iunie 2011 16 afişări

USL i-a propus marti presedintelui Traian Basescu formarea unui Guvern tehnocrat sustinut inclusiv de opozitie si declansarea de alegeri parlamentare anticipate in noiembrie 2011, seful statului replicand ca acest lucru inseamna impingerea tarii in instabilitate politica.

Presedintele PSD Victor Ponta, copresedinte al USL, i-a spus sefului statului, la intalnirea de la Palatul Cotroceni, ca Uniunea este dispusa sa sprijine chiar formarea unui guvern tehnocrat, cu alegeri anticipate in toamna acestui an.

"Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa avem alegeri anticipate", a replicat presedintele Basescu, Victor Ponta sustinand ca ar fi vorba intr-o astfel de situatie de iesire din criza politica.

"Orice propunere de vulnerabilizare a stabilitatii politice este exclusa, cel putin din partea mea nu va exista un suport", a adaugat Traian Basescu.

Delegatia USL la consultarile de la Cotroceni a fost formata doar din Ponta si Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnocrat,
anticipate,
Guvern,
USL
/actualitate/usl-propune-guvern-tehnocrat-si-anticipate-in-2011-basescu-propuneti-instabilitate-politica-8367355
8367355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.