Usher s-a căsătorit în secret

Autor: Florin Badescu Postat la 24 septembrie 2015 88 afişări

Cântăreţul american Usher s-a căsătorit în secret cu partenera sa de viaţă, Grace Miguel, cu care are o relaţie din anul 2009 şi care este şi manager al artistului, a anunţat, miercuri, un tabloid american, citat de contactmusic.com.

Artistul şi Grace Miguel au generat mai multe zvonuri despre o logodnă a lor, la începutul acestui an, atunci când iubita muzicianului a fost văzută purtând un inel de logodnă, însă cei doi nu au confirmat niciodată această informaţie.

În urmă cu câteva zile, mai multe surse au dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly că Usher şi iubita lui s-au căsătorit în weekendul în care în Statele Unite ale Americii este celebrată Ziua Muncii (4 - 7 septembrie), iar apoi au plecat în Cuba pentru luna de miere.

O altă sursă a declarat pentru acelaşi tabloid că, iniţial, Usher intenţionase să se căsătorească în faţa unui număr de 100 de invitaţi, pe proprietatea pe care o deţine în Atlanta, însă a decis în cele din urmă să se căsătorească în secret cu iubita lui, departe de atenţia rudelor, a prietenilor şi a presei.

Săptămâna trecută, Grace Miguel a publicat pe contul ei de pe platforma online Instagram un colaj de fotografii în care apare alături de Usher, în timpul vacanţei lor idilice din Cuba, iar multe dintre imagini prezintă aproape ostentativ o verighetă din aur masiv pe care ea o poartă pe degetul inelar de la mâna stângă.

Usher a mai fost căsătorit cu Tameka Foster, cu care are doi băieţi, Usher "Cinco", în vârstă de şapte ani, şi Naviyd, în vârstă de şase ani, dar cei doi s-au despărţit la doi ani după nunta din august 2007, divorţul fiind cerut de artistul american.

Usher a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă şapte albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum "Şcoala sub teroare", "O fată minunată" şi "In The Mix". Albumul său intitulat "Confessions", lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 20 milioane de copii la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USHER,
CĂSĂTORIE,
/actualitate/usher-s-a-casatorit-in-secret-14746036
14746036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.