Unul dintre moştenitorii imperiului hotelier Hilton, implicat într-un grav accident de automobil

Autor: Florin Badescu Postat la 27 august 2014 48 afişări

Conrad, fratele mai tânăr al starletei Paris Hilton, unul dintre moştenitorii imperiului hotelier Hilton, a fost implicat într-un grav accident de automobil, care a avut loc sâmbătă în oraşul Palm Springs din statul american California, informează contactmusic.com.

Potrivit autorităţilor americane, Conrad Hilton a tamponat partea din spate a unui automobil, în momentul în care a încercat să schimbe banda de circulaţie de pe o autostradă californiană. În urma impactului, automobilul sport condus de Conrad Hilton s-a ciocnit apoi violent de partea din spate a unui camion şi a fost proiectat în parapetul de pe marginea autostrăzii.

Echipele de intervenţie au fost nevoite să folosească pârghii şi utilaje de descarcerare pentru a-l elibera pe Conrad Hilton din automobilul pe care îl conducea.

În ciuda gravităţii acestui accident rutier, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a scăpat doar cu o mână fracturată, câteva contuzii şi tăieturi minore, afirmă site-ul TMZ.com.

Autorităţile americane consideră că drogurile şi alcoolul nu au jucat niciun rol în acest accident, însă poliţiştii californieni au primit un apel telefonic de la un alt participant la trafic în care care acesta îl acuza pe Conrad Hilton de viteză excesivă şi conducere neglijentă, cu doar câteva momente înainte de producerea accidentului.

Conrad Hughes Hilton nu se află la primul său accident de automobil. El a mai fost implicat într-un accident rutier pe care l-a provocat într-un cartier rezidenţial din oraşul Brentwood, în California, în anul 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONRAD HILTON,
ACCIDENT,
/actualitate/unul-dintre-mostenitorii-imperiului-hotelier-hilton-implicat-intr-un-grav-accident-de-automobil-13152903
13152903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.