Unul dintre cofondatorii Apple critică strategia companiei de a evita taxele

Postat la 31 mai 2013 53 afişări

Recentele critici primite de Apple din cauza politicii de a evita plata taxelor prin folosirea de subsidiare înregistrate în paradisuri fiscale au fost "foarte întemeiate", a declarat Steve Wozniak, unul dintre confondatorii Apple.

Unul dintre cofondatorii Apple critică strategia companiei de a evita taxele

 Wozniak părăsit în 1987 Apple, companie pe care a înfiinţat-o alături de Steve Jobs şi Ronald Wayne.

"Criticile la adresa politicilor Apple privind taxele sunt foarte întemeiate, în opinia mea, dar explicaţiile mele sunt lungi şi dificile", a declarat milionarul într-un interviu pentru Sky News, prelat de MarketWatch.

Persoanele care lucrează într-un stat american, dar îşi declară veniturile în alt stat pentru a plăti taxe mai mici, nu se comportă etic, a spus el.

"Pentru o corporaţie nu există, însă, astfel de chestiuni precum etica personală. Faci orice pentru a-ţi maximiza profitul", a spus Wozniak.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-dintre-cofondatorii-apple-critica-strategia-companiei-de-a-evita-taxele-10913836
10913836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.