Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume a fost anulat pentru al doilea an, pe fondul pandemiei

Autor: Dorin Oancea Postat la 21 ianuarie 2021 136 afişări

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume a fost anulat pentru al doilea an, pe fondul pandemiei

Organizatorii festivalului Glastonbury au anunţat că manifestarea va fi anulată pentru al doilea an consecutiv, pe fondul pandemiei - o decizie de rău augur pentru promotorii şi artiştii de muzică live, înaintea unei veri incerte, anunţă CNN.

"În ciuda eforturilor noastre de a muta Raiul şi Pământul, a devenit clar că pur şi simplu nu vom reuşi să facem festivalul anul acesta", au declarat joi organizatorii Michael şi Emily Eavis.

Organizatorii au declarat joi că biletele deja achiziţionate vor fi valabile în 2022.

Decizia de a renunţa la eveniment va fi primită cu nervozitate în toată industria muzicală, care încă mai speră să se întoarcă la concerte live în 2021, în ciuda pandemiei.

Glastonbury - probabil cel mai apreciat eveniment de muzică live din lume - a adus în prim plan o gamă strălucitoare de vedete britanice şi globale de la debutul din 1970, inclusiv David Bowie, Rolling Stones, Oasis, U2 şi Beyoncé.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
festival,
organziare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.