Unul dintre cele mai importante centre europene de tratare a cancerului, frecventat anual de mii de pacienţi români, se extinde cu 8 departamente noi de chirurgie oncologică

Autor: Andra Stroe Postat la 02 septembrie 2020 87 afişări

Unul dintre cele mai importante centre europene de tratare a cancerului, frecventat anual de mii de pacienţi români, se extinde cu 8 departamente noi de chirurgie oncologică

WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu opt departamente de chirurgie oncologică, venind în sprijinul pacienţilor internaţionali cu noi posibilităţi de tratament al cancerului aflat în diferite stadii de evoluţie.

Noile divizii adăugate sunt concentrate pe terapia chirurgicală pentru: cancer mamar, cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneală), cancer de pancreas şi de prostată, dar şi afecţiuni vasculare şi afecţiuni ortopedice maligne şi benigne. Intervenţiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializări în aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigură pacienţilor şanse de recuperare considerabil îmbunătăţite.

WPK Central European Academy Cancer Center este specializat în diagnosticarea şi tratarea cancerului, oferind pacientului oncologic o soluţie medicală integrată, de la radiologie de top, inclusiv PET-CT, oncologie medicală (chimioterapie, imunoterapie, terapia personalizată ţintită), la chirurgie oncologică supraspecializată, precum şi asistenţă paliativă, evaluarea riscului de cancer prin analize genetice şi a doua opinie medicală acordată de experţi de vârf în oncologie. 

„Terapia personalizată a cancerului, bazată pe dovezi şi tehnici medicale de ultimă oră,  este principalul motiv pentru care pacienţi din întreaga Europă se adresează centrului nostru în fiecare an. Odată cu înfiinţarea noilor divizii, deservite de chirurgi cu compentenţe de vârf de la AKH Viena, intram într-o nouă etapă de dezvoltare, în care vom putea răspunde şi mai bine nevoilor individuale ale pacienţilor, la cele mai înalte standarde de grijă şi atenţie medicală. Colaborăm ca o echipă, uniţi de obiectivul comun de a oferi oamenilor speranţa unei vieţi de calitate şi de lungă durată, chiar şi în cazuri în care diagnosticul iniţial nu era optimist”, a declarat Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, tratează anual sute de români cu afecţiuni oncologice. Peste 1.000 de pacienţi români se adresează centrului medical în fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezintă aproximativ jumătate din tratamentele acordate.  

Procesul de diagnosticare implică mai multe tipuri de investigaţii, inclusiv analiza ADN-ului tumoral, un test–cheie pentru determinarea cu precizie a diagnosticului şi individualizarea terapiilor pentru fiecare caz medical. Pacientul oncologic beneficiază de suportul unei echipe interdiscilinare de experţi (Tumor Board) care cooperează pentru a stabili cea mai eficientă strategie de tratament şi a urmări evoluţia stării de sănătate a acestuia pe parcursul tuturor etapelor terapeutice.

Wiener Privatklinik deţine două reprezentanţe oficiale în România, în Bucureşti şi în Timişoara, unde persoanele interesate beneficiază de informaţii şi asistenţă completă pentru accesarea rapidă a investigaţiilor şi tratamentelor disponibile la Viena. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cancer,
chirurgie,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.