Unul dintre cele mai bine vândute jocuri din 2017 a fost lansat acum patru ani

Autor: Florin Casota Postat la 22 mai 2017 576 afişări

Datele NPD Group, companie de cercetare de piaţă, arată că Ubisoft a avut cel mai mult succes la începutul acestui ani, jocurile sale, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands şi For Honor se află pe primul, respectiv al doilea loc în topul celor mai bine vândute jocuri ale acestui început de an.

Unul dintre cele mai bine vândute jocuri din 2017 a fost lansat acum patru ani

"The Legend of Zelda: Breath of the Wild", lansat de Nintendo pentru consola sa Nintendo Switch, este al treilea cel mai bine vândut joc.

Surpriza este numărul şapte, unde se află Grand Theft Auto V, care a fost lansat iniţial pentru PS3 şi Xbox 360 tocmai în septembrie 2013. În februarie, compania a dezvăluit că a vândut 75 de milioane de copii a jocului GTA V în cei patru ani de la lansare.

În aprilie 2017, consumatorii din Statele Unite au cheltuit 636 de milioane de dolari pe jocuri video, cu 10% mai mult faţă de aprilie 2016.

Cele mai bine vândute jocuri în T1 2017

  1. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  2. For Honor
  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  4. Horizon Zero Dawn
  5. Mass Effect: Andromeda
  6. Resident Evil 7: Biohazard
  7. Grand Theft Auto V
  8. NBA 2K17
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. MLB 17: The Show 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.