Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România va trimite luna aceasta câte trei facturi. Care este cea care trebuie achitată

Postat la 19 februarie 2022 2101 afişări

Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România va trimite luna aceasta câte trei facturi. Care este cea care trebuie achitată

Facturile la energie continuă să le dea bătăi de cap românilor, şi nu doar din cauza valorilor mari ale acestora.

În februarie, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din ţară, Enel, le va trimite clienţilor trei facturi în loc de una, informează Observator News.

Motivul este unul simplu: furnizorul a recalculat valoarea facturilor din lunile trecute, atunci când Guvernul nu prezentase normele de aplicare pentru schema de sprijin din partea statului. Astfel, furnizorul restituie banii luaţi în plus de la clienţi printr-o factură mai mică.

Care dintre facturi este cea relevantă

În total, potrivit furnizorului, luna aceasta, peste un milion de clienţi ar urma să primească sau au primit deja trei facturi. Important pentru clienţi este să ştie că singura factură pe care vor trebui să o ia în considerare este cea „pe plus”.

De asemenea, pe lângă recalcularea sumelor, Enel va acorda şi o reducere suplimentară faţă de cea aplicată deja, potrivit noilor norme.

Furnizorul a decis să recalculeze sumele şi să acorde o reducere suplimentară faţă de cea deja aplicată, potrivit noilor norme. Oamenii nu primesc banii în mână, ci o factură mai mică.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facturi,
clienti,
furnizor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.