Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România tocmai a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

Postat la 18 februarie 2021 713 afişări

Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România tocmai a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

Ioan Niculae este patronul holdingului Interagro şi al echipei de fotbal Astra Giurgiu. Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. Decizia a fost dată de Curtea de Apel Bucureşti, Niculae fiind acuzat de corupţie.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Ioan Niculae, patronul holdingului Interagro şi al echipei de fotbal Astra Giurgiu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare.

Decizia a fost dată de Curtea de Apel Bucureşti, Niculae fiind acuzat de corupţie în dosarul Interagro.

Tribunalul Bucureşti îl condamnase pe omul de afaceri în vârstă de 66 ani la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

Ioan Niculae a mai stat 6 luni în închisoare, din aprilie 2015 până în octombrie 2015, într-un dosar cunoscut drept "Mită pentru PSD."  El fusese condamnat la 2 ani şi jumătate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchisoare,
condamnare,
bogati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.