Unul din cinci români plănuieşte să aibă bere pe masa de Crăciun

Postat la 09 noiembrie 2011 67 afişări

Berea este una dintre băuturile cel mai des cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă, alături de apă şi sucuri, arată un sondaj realizat la solicitarea Tuborg România. Astfel, conform cercetării la care au răspuns peste 1400 de persoane, pe lista de cumpărături pentru masa de Crăciun a românilor se regăsesc sucurile (25,45 %), fiind urmate de apa minerală (21,75 %) şi bere (18,87%).

Cercetarea a fost realizată cu sprijinul platformei online iVox.ro la solicitarea Tuborg România, cu ocazia lansării pe plan local a ediţiei limitate de sărbători Tuborg Christmas Brew. în cadrul acestei cercetări, o treime din bărbaţii români au declarat că beau Tuborg Chrismas Brew cel puţin o dată în perioada Crăciunului, în timp ce mai bine de 20% dintre ei au susţinut că sunt consumatori frecvenţi ai acestei ediţii speciale (cel puţin o dată pe săptămână în perioada sărbătorilor de iarnă).

Caravana Tuborg Christmas Brew a început anul acesta, în primul week-end al lunii noiembrie. Astfel, în zilele de 04 si 05 noiembrie, 12 locaţii din Centrul Vechi al Capitalei au fost vizitate de Caravana Tuborg Christmas Brew.În următoarele săptămâni caravana Tuborg Christmas Brew va ajunge în 60 de spaţii din mai multe oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Galaţi, Braşov, Sibiu si Ploieşti oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de primele sticle Tuborg Christmas Brew oferite cadou de crăciuniţele albastre.

Având un conţinut de alcool de 5.6%, Tuborg Christmas Brew este o bere brun roşcată, produsă din trei tipuri de malţ, cu o aromă distinctă de lemn dulce. Reţeta sa a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri. URBB este prezent pe piaţa berii (Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness şi Kilkenny), a băuturilor răcoritoare (Granini) şi pe cea a apelor minerale (Bilbor).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Crăciun,
masa,
Tuborg România
/actualitate/unul-din-cinci-romani-planuieste-sa-aiba-bere-pe-masa-de-craciun-8954674
8954674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.