Unul din cinci angajaţi ai BCR va fi concediat în următorul an şi jumătate

Postat la 17 decembrie 2012 12 afişări

BCR va disponibiliza 1.600 de salariaţi în următoarele 12-18 luni şi va închide peste 60 de sucursale neprofitabile, pentru a reaşeza modelul la noile realităţi economice, dar va continua creşterea prin stimularea tranzacţiilor bancare şi concentrarea pe lei, anunţă preşedintele băncii Tomas Spurny, citat de Mediafax..

BCR mai avea la sfârşitul lunii septembrie o reţea teritorială de 622 de unităţi şi 8.537 de salariaţi.

BCR, cea mai mare bancă după activele deţinute, a închis în ultimul an 45 de sucursale şi agenţii, în timp ce numărul angajaţilor a scăzut cu 8% în încercarea de a-şi reduce costurile operaţionale şi de a reveni pe profit anul viitor, potrivit datelor publicate de grupul austriac Erste, acţionarul majoritar al băncii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
bcr,
disponibilizare,
salariati
/actualitate/unul-din-cinci-angajati-ai-bcr-va-fi-concediat-in-urmatorul-an-si-jumatate-10396463
10396463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.