Uniunea Europeană vrea propuneri detaliate din partea Marii Britanii privind Brexit

Postat la 22 august 2019 72 afişări

Uniunea Europeană aşteaptă propuneri detaliate din partea Marii Britanii în ceea ce priveşte Acordul de ieşire din Blocul comunitar, a declarat joi un oficial european de rang înalt, citat de Reuters.

Uniunea Europeană vrea propuneri detaliate din partea Marii Britanii privind Brexit

Declaraţiile oficialului au fost făcute în contextul în care prim-ministrul britanic Boris Johnson încearcă să convingă liderii europeni să modifice anumite prevederi ale Acordului Brexit.

Boris Johnson a avut o întâlnire oficială miercuri cu cancelarul german Angela Merkel, urmând să se întâlnească joi cu preşedintele francez Emmanuel Macron.

Premierul britanic urmează să aibă o întâlnire oficială şi cu Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, în cadrul summitului G7.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.