UniCredit Tiriac Bank ofera servicii de incarcare directa in toate retelele de telefonie mobila

Postat la 09 februarie 2012 1566 afişări

UniCredit Tiriac Bank a lansat la inceputul acestui an un nou serviciu, care permite reincarcarea cartelelor de telefon mobil preplatite la orice bancomat (ATM) sau multifunctional non-stop banking (BNA) din reteaua bancii, fara niciun cost suplimentar pentru clienti.

Banca devine prima din Romania care ofera un astfel de serviciu pentru clientii tuturor marilor operatori de telefonie mobila : Vodafone, Orange si Cosmote.

Reincarcarea se face automat, iar serviciul este disponibil pentru intreaga retea de ATM-uri UniCredit Tiriac Bank, folosind cardul de la orice banca, sau pentru oricare dintre BNA-urile aceleiasi banci, folosind fie un card bancar, fie numerar.

"Pentru noi este foarte important sa oferim solutii care sa ii ajute pe consumatori sa economiseasca timp si efort. Consideram ca prin lansarea serviciului de reincarcare am reusit inca o data sa facem acest lucru, dovada fiind numarul mare de reincarcari efectuate in perioada de testare", a declarat Bogdan Spuza, director marketing si segmente in cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank.

Reteaua UniCredit Tiriac Bank numara in prezent aproximativ 460 de ATM-uri si 98 de BNA-uri, acestea din urma putand fi folosite pentru multiple operatiuni : retragere si depunere de numerar, plata utilitatilor, schimb valutar, constituire de depozite la termen etc.

In Romania, UniCredit Tiriac Bank este pe locul al saselea in sistem dupa valoarea activelor si are o retea teritoriala de peste 240 sucursale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-tiriac-bank-ofera-servicii-de-incarcare-directa-in-toate-retelele-de-telefonie-mobila-9220643
9220643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.