Ungureanu încurajează IMM-urile: E o vorbă folosită în multe contexte şi care bucură - "Mărimea nu contează"

Postat la 14 martie 2012 8 afişări

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis oamenilor de afaceri care conduc întreprinderi mici şi mijlocii că Guvernul va reduce fiscalitatea "atunci când se va putea" şi i-a asigurat că este interesat de activitatea IMM-urilor, argumentându-şi afirmaţia cu zicala "Mărimea nu contează".

"Britanicii au o vorbă care, din păcate, este folosită în cele mai diferite contexte şi pe mulţi în felul ăsta îi bucură: «Mărimea nu contează». Cred că succesul dumneavoastră este dovada cea mai bună că există speranţă de vioiciune în economia românească şi că această dinamică are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat să ofere această încredere", a spus Ungureanu oamenilor de afaceri prezenţi la la prima ediţie a Forumului IMM-urilor. El a arătat că 99,7% dintre întreprinderile româneşti sunt mici şi mijlocii, generând două treimi din totalul locurilor de muncă şi a asigurat că întâlnirile Guvernului cu marile companii nu scoate IMM-urile în afara interesului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungureanu,
imm,
intreprinderi,
activitate
/actualitate/ungureanu-incurajeaza-imm-urile-e-o-vorba-folosita-in-multe-contexte-si-care-bucura-marimea-nu-conteaza-9398498
9398498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.